Vi stärker vår finansavdelning med ytterligare en Redovisningsekonom – Arvid Nilsson

Vi stärker vår finansavdelning med ytterligare en Redovisningsekonom

Vi behöver nu förstärka vår finansorganisation och söker därför en Redovisningsekonom med god analysförmåga.

Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med fokus på löpande bokföring, statistik, moms- och skattedeklarationer, likviditetsplanering, månadsbokslut. Du arbetar också med rapportsammanställning inför lednings- och styrelsemöten samt årsredovisning och deklarationer.

Arvid Nilsson är en platt organisation med korta beslutsvägar där du som gillar egenansvar kommer trivas bra. Vi har ett stort socialt engagemang genom vårt CSR-arbete, där vi bland annat grundat Screw Cancer som stödjer cancersjuka barn och ungdomar. Vi är ett sammansvetsat gäng med hjälpsamma kollegor och alltid högt i tak.

I vår öppna och positiva företagskultur kommer du att ha breda kontakter med alla delar i bolaget. Du kommer att ha ett nära samarbete med Financial Controller och CFO samt med våra indiska kollegor som hanterar kund- och leverantörsreskontra och behöver stöttning och driv i det dagliga arbetet.

Vi köper tjänster för lönehantering men viss lönerapportering är också en del av arbetet. Du har bred erfarenhet av ekonomiarbete, troligen i ett mindre eller medelstort företag och kanske av valutaflöden mellan våra nordiska grannländer.

Du är civilekonom eller motsvarande, har god datamognad och är van att arbeta med Excel som verktyg. Du har god kommunikationsförmåga och talar engelska med våra många utländska leverantörer. Du har också eget driv, tar initiativ och ansvar samt ett prestigelöst förhållningssätt. För att lyckas i rollen behöver du vara strukturerad, noggrann och ha god prioriteringsförmåga.

Du har ett gediget intresse för redovisning, förbättringsarbete och utveckling samt ha förmåga att se helheten. Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa CFO Jenny Björk på telefon +46 736 22 49 98, eller HRM Ulf Lundgren +46 704 28 02 56.

Skicka din ansökan till ekonom@arvidnilsson.com senast 2023-09-03. Tjänsten kommer att tillsättas så snart som möjligt och urval och intervjuer sker löpande.