Screw cancer - Arvid Nilsson

Screw cancer

Arvet efter Arvid

1953 startade vår grundare Arvid Nilsson en fond för att stötta kampen mot cancer och hjärtsjukdomar. Vi är mycket stolta över vår grundare och det är en självklarhet för oss att fortsätta i Arvids fotspår. För några år sedan föddes idén att starta insamlingen Screw Cancer. Tillsammans med Göteborgsbaserade designduon Lundbladbaldal skapades ett armband med tydlig koppling till kärnan och hjärtat av Arvid Nilsson. Intäkterna från försäljningen av dessa armband går till att stötta organisationer som hjälper barn och unga vuxna som insjuknar i cancer

En del av vårt CSR-arbete

Screw Cancer är en insamling initierad av Arvid Nilsson AB. Genom försäljning av armband som vi själva tillverkar och säljer, stöttar vi organisationer som hjälper barn och unga som insjuknar i cancer. Alla intäkter från försäljning av armband går oavkortat till dessa organisationer.

Stötta kampen du med

Vill du beställa ett armband? Skicka ett mail till screwcancer@arvidnilsson.com där du anger:

Namn
Leveransadress
Storlek (Small 20 cm, Medium 21,5 cm, Large 23 cm, X-Large 24,5 cm)
Typ av armbandskit (se bilder ovan)
Ditt mobilnummer samt din mailadress

Frakt tillkommer med 15kr på varje beställning. När vi mottagit din beställning får du ett bekräftelsemail. Vi ber dig då Swisha 200 kr till 12300 78485. Därefter skickas ditt armband.

Våra armband är designade av Sandra Lundblad & Carolina Baldal, två talangfulla smyckesdesigners från Göteborg. På uppdrag av Arvid Nilsson fick de fria händer att skapa ett armband baserat på produkter i vårt befintliga sortiment.