Store System – Arvid Nilsson

Store System

Bättre synlighet och ökad försäljning!

Fördelar för både återförsäljare och kund

Arvid Nilsson Store System är ett noga genomarbetat och lättöverskådligt butikskoncept som hanterar alla våra produkter inom skruv och infästning. Konceptet är speciellt utvecklat för att skapa fördelar för dig som återförsäljare samt för dina egna kunder.

Bättre synlighet ger ökad försäljning

Ökad försäljning, lättare att hitta och mer ordning och reda i avdelningen för fästelement. Vårt butikskoncept Store System sätter fart på försäljningen. Produkterna exponeras på ett tydligt sätt i olika produktgrupper och fler produkter får plats på mindre yta.

Hela vårt Store System-sortiment finns samlat i en och samma katalog.

Bläddra i vår Store System-katalog

Ger dina kunder snabbast möjliga service

Store System gör det enklare för kunderna att snabbt hitta rätt produkter i hyllorna. Dessutom sparar du som återförsäljare hanteringstid på din avdelning för fästelement.

Ökad flexibilitet för kund och återförsäljare

I vårt smarta Store System finns både förpacknings- och lösviktssektioner. Att handla skruv i lösvikt är effektivt och smidigt för kunden. Lösviktsfacken är enkla att fylla på. Våra förpackningar har alltid samma bredd för att passa in i Store System. Tack vare tydliga etiketter blir det lätt för kunden att hitta rätt i hyllorna.

Arvid Nilsson Store System

Rätt skruv till rätt miljö

På skyltar, etiketter och hyllkantslister använder vi färgkodning för att tydligt markera skruvens användningsområde. Färgkodningen gör det enkelt för kunden att välja rätt produkt.

Arvid Nilsson Store System