Arvid Nilsson får nya ägare – investerar i framtiden – Arvid Nilsson

Arvid Nilsson får nya ägare – investerar i framtiden

Arvid Nilsson Holding AB köper Arvid Nilsson av Würth Group. Bolaget fortsätter sin satsning på hållbara helhetslösningar inom infästning för bygg- och industribranschen, samtidigt som det nya ägarskapet ger nya möjligheter. ”Vi ser mycket positivt på framtiden”, säger Arvid Nilssons vd Annika Folkesson.

Arvid Nilsson AB är Skandinaviens ledande leverantör av infästning till återförsäljare. Sedan 2008 har företaget ägts av den tyska koncernen Würth Group. När Arvid Nilsson nu lämnar Würth Group, tar Arvid Nilsson Holding AB över Arvid Nilsson Sverige AB med dotterbolag Arvid Nilsson Norge AS.

De senaste åren har vi utvecklat vårt koncept och tagit steget fullt ut till att vara en helhetsleverantör av infästning till både industri- och byggbranschen. De satsningar vi gjort inom sortiment, miljö och organisation har varit framgångsrika. Därför känns det otroligt bra och motiverande att med nya ägare fortsätta att driva bolaget framåt ”, säger Annika Folkesson vd på Arvid Nilsson.

Det nya ägarskapet öppnar upp möjligheter för större flexibilitet och ökat kundsamarbete men kommer inte att innebära några administrativa eller avtalsmässiga förändringar för Arvid Nilssons kunder.

Annika Folkesson fortsätter, ”Med ett ägarskap som investerar för framtiden och som ligger närmare vår marknad ser vi mycket positivt på framtiden”.