Arvid Nilsson Store System i Bygmas nye flagskibsforretning i København – Arvid Nilsson

Arvid Nilsson Store System i Bygmas nya flaggskeppsbutik i Köpenhamn

I våras invigdes Bygmas nya stora proffsbutik och logistikcenter i Köpenhamn. Flaggskeppsbutiken ligger vid Oliehavnsbroen – bara två kilometer från centrala Köpenhamn. Här kan kunderna handla kvalitetsinfästning från Arvid Nilsson i både lösvikt och i miljövänliga förpackningar.

Bygma Köpenhamn är Bygma-koncernens största enhet med ett
mycket brett sortiment av hållbara byggmaterial för proffs. Sortimentet är primärt inriktat mot professionella kunder. Den nya butiken stödjer Bygmas strategi om att öka närvaron i större städer.

Här kan kunderna lätt hitta rätt kvalitetsinfästning i Arvid Nilssons Store System, ett smart butikskoncept där produkterna exponeras på ett tydligt sätt i olika produktgrupper och användningsområden.

– Store System är enkelt och överskådligt både för oss och för kunderna. Strukturen på reolerna gör att man får en bra överblick på utbudet, säger Isabella Krause Holbech Jørgensen, försäljningschef.

Butikschef Christian Hassø tycker att en av de största fördelarna med Arvid Nilsson Store System är möjligheten att sälja skruv i lösvikt.

– Vi är verkligen glada över att vi kan erbjuda våra kunder infästning i lösvikt. Det är enkelt för kunderna att blanda och välja det de behöver och väga i kassan. Om kunden bara ska handla små mängder behöver de inte köpa stora förpackningar. handla små mängder behöver de inte köpa stora förpackningar. handla små mängder behöver de inte köpa stora förpackningar. Svinnet minskar eftersom en del annars bryter förpackningarna och plockar ur enstaka produkter. Dessutom är förtjänsten bra för oss på lösvikt, säger han.

Försäljning i lösvikt bra för miljön eftersom det minskar svinn och onödigt emballage. I hyllorna finns dessutom Arvid Nilssons unika och prisbelönta Miljöbox, en vattentålig förpackning i kartong som är lätt att återvinna. Att kunna erbjuda klimatsmarta förpackningar stämmer väl överens med Bygmas gedigna klimat- och hållbarhetssarbete, som genomsyrar den nya butiken. Bland annat är drivs truckarna med el och varor körs ut med el-lastbil.

Nu ser Christian och Isabella fram emot att välkomna fler kunder till den nya flaggskeppsbutiken i Köpenhamn. Kunderna bjuds ofta på olika evenemang, till exempel gratis frukost på tisdagar och gratis lunch på torsdagar.

– Vi tror på en ökad tillströmning av kunder. Vi har ett fantastiskt läge nära centrala Köpenhamn och det är ett område där det byggs och kommer att byggas mycket bostäder framöver.