Nytt sortiment för plugg och förankring i våra miljövänliga förpackningar – Arvid Nilsson
Plugg och förankring

Nytt sortiment för plugg och förankring i våra miljövänliga förpackningar

Vi har nu implementerat ett helt nytt sortiment för plugg och förankring i våra egna miljövänliga förpackningar. Produktkvalitén är ännu bättre och sortimentet bredare i form av fler dimensioner inom varje produktgrupp.

Vi började i höstas med implementeringen av det nya sortimentet och är nu helt klara med detta. Den feedback vi fått från kunder som redan hunnit köpa in produkter från detta sortiment har varit jättebra. Genom att utöka sortimentet kan vi tillgodose fler av våra kunders behov samtidigt som vi levererar ännu bättre produktkvalité”,  säger Andreas Franzén, försäljningschef hos Arvid Nilsson. 

Förutom att sortimentet är nytt, förpackas nu produkterna inom denna kategori i Arvid Nilssons vattentåliga Miljöbox samt den nya blisterförpackningen i kartong och återvunnen PET. Dessutom har man tagit fram en ny etikett för sortimentet, med information som vägleder användaren. Även butikshyllorna kommer att kompletteras med informationsmaterial.

Det känns otroligt roligt att vi nu kan erbjuda ett sortiment för plugg och förankring i våra egna förpackningar med vårt varumärkeDet är ett stort plus för våra butikskunder”, säger Andreas Franzén.

Till sortimentet i vår webbshop!