Byggbeslag, Byggskruv & Träskruv – Arvid Nilsson

Bygg

Brett utbud av kvalitetsinfästning för alla miljöer

Arvid Nilssons erbjuder ett komplett sortiment av fästelement till byggbranschen. Här hittar ni omsorgsfullt utvalda produkter som klarar tuffa väderförhållanden och övriga egenskaper som den skandinaviska marknaden kräver.

Vårt byggsortiment omfattar:

Trä- och byggskruvPlåtskruvBlindnit, Bult, Mutter, BrickaFörankring och pluggByggbeslag.

Arvid Nilsson Miljöbox – Ett hållbart alternativ

Merparten av våra produkter packeteras i vår unika Miljöbox. Miljöboxen är helt och hållet tillverkad i kartong som kommer från den svenska skogsindustrin.

Den smarta konstruktionen gör att vatten och fukt inte kan tränga in i kartongen. En laminerad yta gör förpackningen vattentålig och samtidigt återvinningsbar som pappersförpackning.

Miljöboxen är återförslutningsbar och tålig för alla väderlekar. Dessutom är den lätt att komprimera när den är färdiganvänd, vilket gör att den tar betydligt mindre plats på byggarbetsplatsen än en färdiganvänd plastförpackning.

Läs mer om vår miljöbox
Arvid Nilsson Miljöbox

Öka din försäljning med Arvid Nilsson Store System

Ökad försäljning, lättare att hitta och mer ordning och reda i avdelningen för fästelement. Arvid Nilssons StoreSystem sparar tid och sätter fart på försäljningen.

Store System i din butik

OneOff – Skräddarsydda projektinköp

OneOff är Arvid Nilssons koncept för att förenkla våra kunders projektinköp och köp i större volymer.

Med kundens kravspecifikation som utgångspunkt tar vi hand om hela kedjan. Vår OneOff-grupp har unika förutsättningar att ta fram den bästa lösningen för kundens projekt.

Så här hjälper vi dig att ta hem affären
Arvid Nilsson projektinköp