Ledig tjänst - Vi söker Masterdataansvarig – Arvid Nilsson
Businessman in shirt working on his laptop in an office. Open space office

Ledig tjänst – Vi söker Masterdataansvarig

Vi behöver nu förstärka vår organisation, och söker därför en Masterdata-ansvarig för produktinformation och branschregister. Som Masterdata-ansvarig på Arvid Nilsson kommer du att driva och utveckla processer som säkerställer kvalité för grunddata för artiklar i våra affärssystem samt i branschregister.

Arvid Nilsson är en platt organisation med korta beslutsvägar där du som gillar egenansvar kommer trivas bra. Vi har ett stort socialt engagemang genom vårt CSR-arbete, där vi bland annat grundat Screw Cancer som stödjer cancersjuka barn och ungdomar. Vi är ett sammansvetsat gäng med hjälpsamma kollegor och alltid högt i tak. I vår öppna och positiva företagskultur kommer du att ha breda kontakter med alla delar i bolaget. Du arbetar självständigt men i nära samarbete med ett team av rutinerade kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Helhetsansvar för masterdata-artikelflödet
  • Uppsättning av artiklar i ERP- och PIM-system
  • Ansvara för produktinformation i PIM-system som även visas i webbshopen
  • Förse branschregister med information
  • Ansvar för upprätthållande av miljörelaterade lagkrav för våra produkter
  • Ansvar för underhåll och utveckling CE-märkningsprocessen

Du är en god administratör som gärna har erfarenhet av fästelement eller tekniska produkter. Har du dessutom tidigare arbetat med branschregister eller PIM-system, så är det meriterande. Du är van vid att arbeta med Excel som verktyg. Som person är du strukturerad, ambitiös och drivande.

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till masterdata@arvidnilsson.com senast 2023-12-08. Om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen kontakta Supply Chain Manager Michael Pettersson på 0736-20 13 96, eller HR Manager Ulf Lundgren på 0704-28 02 56.